sâmbătă, 17 mai 2014

Golden King, un smart detector de metale

Golden King de construcție turcească, dezvoltat de inginerii Nokta cu o tehnologie avansată, este echipat cu caracteristici noi, nemaîntalnite la nici un alt detector. Aceste caracteristici permit utilizatorilor să obțină rezultate mai precise și mai clare în timpul căutărilor lor subterane și explorărilor, hardware-ul sistem unic oferă utilizatorilor posibilitatea de a lucra în mod convenabil în orice medii și condiții, fără a fi nevoie de alte echipamente.



Una dintre cele mai importante caracteristici pe care Golden King le oferă utilizatorilor săi este existent a două interfețe ale ecranului de căutare. Ambele interfețe, numite “GENERAL SEARCH" și ,,DIGITAL GAUGE SEARCH" sunt proiectate în calitate vizuală digitală nedisponibilă la nici un alt detector anterior.



CĂUTARE GENERALĂ (GENERAL SEARCH)

În această interfață complet digitală, puteți vizualiza toate mișcările în timp real, precum și obținerea datelor despre semnal (cum ar fi forța, adâncime, discriminarea) de pe ecranele SCOPE, RADAR and RAPORT.

ECRAN SCOPE

Acest modul oferă, în timpul căutarii cu Golden King, posibilitatea să urmați convenabil puterea semnalului țintă în timp real. Cu acest ecran, puteți găsi cu ușurință cel mai înalt punct din centrul semnalui și analiza graficele de semnal ale tintelor metalice, cât și ale cavitățile.

ECRAN RADAR

Datorită acestui ecran,în timp ce urmariți modul în care sistemul prelucrează, puteți obține, de asemenea, informații despre țintă. A se vedea modul în care ecranul iși modifică culoarea atunci când detectează un metal sau un semnal de cavitate.
Ecranul radarului devine roșu langă semnalele de metal și albastru la semnalele de cavitate, și furnizează informații inițiale despre cum poate fi folosit obiectivul. Ca rezultat, puteți căuta și explora mai repede.

ECRAN RAPORT

Acest ecran raportează datele inițiale obținute de la semnalul țintă și următoarele procese folosite de către utilizator în interfața de căutare. Modulul REPORT Screen nu ofera doar date despre semnalul țintă, dar, de asemenea, ghidează utilizatorul cu privire la avertismentele și lucrurile care urmează să fie efectuate după. REPORT Screen va fi partenerul dumneavoastră, care vă oferă datele de care aveți nevoie și verifică acțiunile tale în timpul căutărilor ca un adevarat expert.



CĂUTARE CU MĂSURARE DIGITALĂ (DIGITAL GAUGE SEARCH)

Această interfață este proiectata avand in vedere obiceiurile utilizatorilor cu experienta. Cu interfață digitală, Golden King ofera utilizatorului posibilitatea de a căuta, în conformitate cu gusturile și preferințele sale.. Toate datele furnizate în interfața General search sunt reprezentate cu indicii în această interfață. Ecranele de domeniul de aplicare și de rapoarte în interfața căutare generală sunt, de asemenea, prezente în această interfață cu efecte vizuale diferite.


ECRAN SCOPE

În timpul căutărilor, cu detectorul ,,GOLDEN KING’’, puteți urmări cu ușurință puterea semnalului țintă de pe ecran în timp real. Diferită de GENERAL SEARCH, în ecranul DIGITAL GAUGE SEARCH puteți vizualiza cel mai înalt punct al semnalului țintă cu indicatorul. Cel mai înalt nivel al indicatorului reprezintă centrul de semnal țintă


METAL SECTION POINTER

În acest ecran, puteți vizualiza informațiile de discriminare: cum ar fi metale feroase sau neferoase, aliaje, oțel sau aur, etc cu ajutorul indicatorului digital, precum și recunoașterea metalelor care sunt unul lângă altul, rezultate pe ecran. În același timp, puteți determina punctele semnalului țintă, în care accesați sau ieșiți din subteran, urmând mișcarea indicatorului și valorile numerice de mai jos.


CAVITY SECTION POINTER

În acest ecran, puteți urmări semnalele cavitații și citi, de asemenea, valoarea semnalului numeric. Datorită indicatorului cavitați, confuzia de date este eliminate, fiind ușor accesibilă. La fel ca indicatorul de metal, puteți determina punctele semnalului cand ați intrat sau ieșit din subteran, urmând mișcarea cursorului secțiunea și valorile numerice de mai jos.



REZULTATUL 3D IN TIMP REAL

Golden King este echipat cu tehnologie de neegalat de către orice alt sistem din lume. Caracteristica cea mai izbitoare a sistemului este functia 3D de procesare a semnalului, pe care nici un alt detector nu a realizat-o până în prezent. Până acum, toate sistemele 3D încărcau imaginea cea mai potrivită pentru valoarea tensiunii obținute din subteran și să dea un grafic de tensiune a semnalului. Aceste grafice sunt încărcate în sistem la stadiul de producție, atunci sistemul va încerca să exprime milioane de posibilități de câmp cu acest număr limitat de fotografii. Aceste imagini lasă multe ținte fără raspuns și sunt, într-adevăr, departe de realitate.

Contrar tuturor acestor sisteme, departamentul de inginerie de la Nokta a lansat cu tehnologie digitală de procesare a semnalului în 3D în timp real. După cum se vede în imaginile eșantioane, Golden King afișează pe ecran graficul 3D a semnalului țintei în timp real. Pe ecranul de lângă grafic, se prezintă informașii detaliate și discriminarea semnalului țintă. Puteți roti ecranul pentru a afișa rezultatul prin folosirea tastaturii și a analiza din unghiuri diferite, puteți salva aceste imagini și vizualiza din nou ori de câte ori doriți.



DISCRIMINAREA METALELOR SI DETECTAREA CAVITAȚILOR

Golden King are o caracteristică superioară de discriminare a metalului. Clasifică metalele neferoase ca: aliaj, otel, neferoase și aur. Acesta detectează, de asemenea, două metale diferite în picioare unul lângă altul și le afișează alături de valorile procentuale lor pe ecran. Cu caracteristica de detectare a cavitatăților, se poate detecta în spații închise, cum ar fi peșteri, pivnițe, tuneluri, precum și camere, și alte locuri ascunse în subteran nu vor mai fi secrete. Golden King detectează, de asemenea, metale în cavități. Când detectează un metal într-o cavitate, aceasta atrage Graficul 3D atât a cavității și a metalului, și arată rezultatul în valori procentuale pe ecran.





TEHNOLOGIE D.I.S.S

Calitatea semnalului obținut de la sol și prelucrarea acestuia este determinată de claritate și stabilitate. Toate detectoarele și bobinele sunt afectate negativ de factorii climatici și de mediu. Tehnologia DISS filtrează efectul, ca urmare a acestor factori, și crește calitatea semnalului. Acesta vă permite să căutați neîntrerupt prin verificarea solului în mod constant.

SETĂRILE DE SENSIBILITATE

Este greu pentru a obține rezultate precise în zonele în care solul are un nivel ridicat de mineralizare și de densitate magnetică. Aceste condiții nefavorabile fac utilizarea dispozitivului mai greu pentru toți utilizatorii de detectoare. În cazul lui Golden King, nivelul de sensibilitate poate fi ajustat. Pe baza condițiilor din zona de căutare, sensibilitatea poate fi scăzută sau ridicată. În acest fel, puteți bloca interferențele și a obține rezultate mai precise și mai clare.

SISTEM DE OPERARE LINUX

Golden King, detector de metale foloseste tehnologia Linux. Sistemul de operare Linux poate fi utilizat pe toate platformele de calculatoare, fără complicații. Sistemul de operare Linux, care are un vast suport de hardware, lucrează în acord complet pe aproape orice platformă, inclusiv sisteme încorporate, notebook-uri, servere, stații de lucru, telefoane inteligente și desktop-uri.

RESPINGEREA METALELOR FEROASE

Ar putea fi o mulțime de obiecte feroase, în zonele în care se efectuează căutări. Prin activarea "Ferrous Reject" caracteristică a Golden King, puteți activa detectorul de a nu reacționa la semnalele provenite de la obiecte feroase. În acest fel, obiectele feroase nu interferează cu sistemul și veți obține rezultate mai precise și mai clare.

ECRAN 7 " TFT

Golden King are o rezolutie Înalta de 480x800 cu ecran TFT . Rezoluția sa ridicată vă permite să vedeți detaliile de pe ecran mai clar. De asemenea, cu acest afișaj de înaltă rezoluție, nu ratați nici un detaliu atunci când utilizați aparatul foto noaptea.

MODUL SOARE (SUN)
Acest modul este folosit atunci când lumina soarelui este intensă și vizibilitatea ecranului este afectată. Modul soare pot fi folosit în toate interfețele de meniu de detectorul de metale Golden King. Se face citirea mai ușoară și vizualizarea chiar și sub lumina intensă a soarelui.




CAMERĂ VIDEO CU VEDERE DE NOAPTE

Această cameră video cu vedere de noapte poate captura imagini la 30 de metri sub apă sau pe uscat și are claritatea ecranului foarte mare. Puteți înregistra clipuri video chiar și în întuneric, salvați-le și urmăriți-le ulterior. Cu această cameră video puteți vedea cu ușurință locuri, cum ar fi pesteri, tunele, pivnițe, puțuri, la mare, lacuri etc, fără a fi nevoie să introduceți.

Cu sistemul folosit de Golden King Plus puteți face și o fotografiere a pământului și subacvatic de înaltă calitate:

Plus medii, cum ar fi la mare, în lac, tunele, pivniță, trecând prin pestera umplută cu apă, nu va rămâne ascunsă și inexpugnabilă pentru tine. Prin urmare toate condițiile dificile nu vor avea un impact negativ asupra investigațiilor dumneavoastră. Nici o investigație sau de excavare nu va rămâne neconcludentă. La sistemul Golden King Plus, cunoștințele și calitatea DVD a imaginii sunt utilizate la cel mai înalt nivel.

Camera cu un sistem de viziune de noapte are capacitatea de a face filmări de înaltă calitate pe terenuri subacvatice până la adâncimea de 30 m, precum și fotografii în medii întunecate ușor. Camera vine cu 30 m de cablu pentru a o folosi în orice profunzime cu ușurință. Cu posibilitatea de monitorizare a sistemului de înregistrare, în același timp, veți avea posibilitatea de a împărtăși mai târziu, aceste imagini cu prietenii tăi și cunoscători ai subiectului. Deci, nu numai ca vei avea radarul cel mai avansat din noua generație procesor Golden King, dar te bucuri și de cercetare. Veți fi capabil de a urmări și de a face anchete minuțioase în mare sau lac, care altfel ar putea fi doar de scufundări cu oxigen.

Procesor "Radar de Aur’’este unul dintre punctele forte din investigațiile dumneavoastră.

SENZOR DE GAZ

Golden King detectează metanul, un gaz periculos pentru sănătatea umană, în locuri închise, cum ar fi pesteri, pivnițe, puțuri, etc tuneluri Dacă există metan în zona în care utilizatorul caută, sistemul detectează instantaneu și notifică utilizatorul pe ecranul de avertizare.

SUPORT ÎN 10 LIMBI STRĂINE

Golden King se poate utiliza în 10 limbi străine. Odată ce limba este selectată, toate meniurile sistemului sunt afișate în limba respectivă. În acest fel, utilizatorul poate opera sistemul de ușor și confortabil.

Acum toate Detectoarele de la Nokta includ un RS Pinpointer GRATUIT. Cu noul RS PINPONTER câstigati timp pentru cautarile efectuate.



Sursa informatiilor și alte detalii gasiti aici: detectoare-metale.ro .

Niciun comentariu despre subiectul „Golden King, un smart detector de metale”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.