vineri, 4 august 2017

Piața detectoarelor de metale, în creștere la nivel mondial în perioada 2018-2022

Studiu Market Research: volumul vânzărilor de detectoare de metale va crește pe plan mondial în următorii 5 ani, în anul 2022 fiind estimată o cifră de afaceri de 1,6 miliarde dolari. Europa va urca pe locul 3 în privința cifrei de afaceri din această industrie, după SUA și Asia.

Detectoarele de metale sunt dispozitive portabile cu diverse dimensiuni și forme, alimentate cu baterii sau acumulatori. De obicei ușoare, aceste echipamente sunt proiectate să detecteze obiecte metalice, inclusiv în sol și apă, fiind utile pentru pasionații din România în special pentru detectarea obiectelor din metal îngropate în subteran, pentru descoperirea de tezaure monetare sau de altă natură.


Utilizarea cea mai cunoscută pentru pasionații de istorie rămâne în domeniul arheologiei, dar aceste echipamente sunt folosite și în alte domenii, chiar în medicină, printre altele. De asemenea, există dispozitive de detecție metale care oferă profesioniștilor din domeniul securității și personalului din cadrul forțelor de ordine un cost redus și eficient pentru a scana persoanele care doresc să intre într-o varietate de locații, cum ar fi clădiri guvernamentale, aeroporturi, instalații militare, închisori, evenimente sportive, locații de concerte și altele. Aceste dispozitive sunt utilizate în jurul structurilor de securitate, subdiviziunilor de poliție și vamale.

Conform ultimelor studii ale organizațiilor de profil, piața detectoarelor de metale este determinată în principal de creșterea investițiilor guvernamentale în domeniul securității în instituțiile guvernamentale, în sectorul transporturilor, cum ar fi aeroporturile, căile ferate etc, precum și în zonele private și rezidențiale unde securitatea reprezintă o preocupare principală. Mai mult, creșterea investițiilor în dezvoltarea infrastructurii în întreaga lume și creșterea preocupărilor legate de securitate vor spori cererea de detectoare de metale în viitorul apropiat.

În plus, cu fiecare zi care trece, publicul larg devine conștient de importanța echipamentului de securitate și astfel detectoarele de metale portabile sunt din ce în ce mai utilizate în apartamente și clădiri rezidențiale, pentru a oferi siguranță locuitorilor .

Creșterea cererii de detectoare portabile pentru efectuarea de studii geologice va contribui de asemenea la creșterea vânzărilor pe aceasta pieței.

În afară de aceste argumente, interesul puternic al producătorilor asupra a realiza progrese tehnologice ce vor îmbunătăți detectoarele portabile de metale va crea oportunități pentru creșterea acestei piețe.

Piața mondiala a detectoarelor de metale este dominată în principal de regiunea Americii de Nord, în special de SUA, datorită accentului puternic pus de guvern asupra securității în locuri publice și private și a creșterii investițiilor în dezvoltarea infrastructurii, care, la rândul său, ajută regiunea să domine piața la nivel mondial.

Asia Pacific este de așteptat să rămână a doua piață în privința cererii pentru detectoare de metale în perioada de prognoză. Se estimează că regiunea va genera o cerere semnificativă pentru detectoare de metale, datorită evoluțiilor infrastructurii din țări precum China și India.

Europa va fi în perioada 2018-2022 a treia mare piață pentru detectoarele portabile de metale. Se așteaptă ca Europa să asiste la o creștere semnificativă a vânzărilor de detectoare de metale, nu doar pentru securitate, ci și inclusiv pentru aplicații arheologice.

Niciun comentariu despre subiectul „Piața detectoarelor de metale, în creștere la nivel mondial în perioada 2018-2022”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor.